День відкритих дверей: Володимир-Волинський міськрайонний центр зайнятості

07 Лютого 2018, 14:19
10676

Нещодавно Володимир-Волинський міськрайонний центр зайнятості перебрався у нове, просторе приміщення по вулиці Коперника, що у княжому місті.

Помпезних урочистостей з цієї нагоди не було, проте вже відбулося кілька робочих нарад, де спеціалісти міськрайонного центру зайнятості познайомили колег з усієї області з новим приміщенням та здобутками у своїй роботі.

Для Район.Володимир-Волинський теж провели невеличку екскурсію по новозбудованому приміщенню Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості.

Отож, спершу, як і годиться, навідалися у кабінет директора міськрайонного центру зайнятості Наталії Уколової.

 Наталія Володимирівна в центрі зайнятості працює з 2004 року, 9-ий рік - на посаді директора.

3

Далі по коридору - кабінет провідного юрисконсульта Оксани Закревської. Не зважаючи на свій молодий вік, пані Оксана встигла зарекомендувати себе як справжній знавець своєї справи.

2

Зазираємо у ще в один кабінет, який рідко оминають стороною відвідувачі і щодня там дуже людно та гамірно. Це відділ взаємодії з роботодавцями. Начальник відділу -  Юлія Іщук. На фото: провідні фахівці Зінаїда Малюта, Тетяна Ткачук, Оксана Заяц.

3

А в цьому кабінеті теж майже завжди кипить робота. Бухгалтери центру зайнятості переконані, вміння працювати з непримітними сухими цифрами - це талант і водночас велика відповідальність.

Головний бухгалтер-начальник відділу бухгалтеського обліку Галина Каневська, яка працює в центрі зайнятості з 1993 року, точно знає, що цифри люблять спокій та увагу. На фото: провідні бухгалтери Людмила Пась та Людмила Борисюк.

1

Чи не найбільше володимирчан щодня відвідує відділ організації працевлаштування населення. Цей відділ розташований на першому поверсі новозбудованого приміщення.

Заступник начальника Людмила Дудченко, провідні фахівці - Юлія Дзивичкевич, Наталія Янусь-Романюк, Аліна Мохончук, Марія Кротюк, Ірина Ігнатюк. 

Начальника відділу - Тетяна Гур'єва. 





1



Семінари, тренінги, інші профорієнтаційні заходи...Все це та багато іншого - прерогативна відділу активної підтримки безробітних. Начальник відділу - Світлана Старовойтова, фахівці з профорієнтації - Оксана Тихнюк (на фото) та Ірина Єфімчук.


Роль гіда по новозбудованому приміщенню для Район.Володимир-Волинський того дня виконала заступник директора Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості Надія Веремчук.

1

Слід додати, що в колективі Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості працює лише один чоловік - провідний інженер з комп'ютерних систем Андрій Козачук.

1

img]18_p1010067.jpg[/img]
1


1

 

Коментарі
08 Лютого 2018, 02:05
Надюшка, красунечка.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024