Ліски є, а зупинки немає: мешканці скаржаться, що перевізники ігнорують їхнє село

07 Лютого 2018, 20:09
2930

Негаразди з з перевізниками, погані дороги та неосвітлені вулиці - ось головні проблеми, які мешканці Оваднівської сільської ради озвучили представникам районної влади.

7 лютого заступник голови районної ради Алла Мельник та керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк провели виїзний прийом громадян на території Оваднівської сільської ради. Вони відвідали села Білин, Охнівка та Ліски. На прийомі був присутній також заступник Оваднівського сільського голови з гуманітарних питань Микола Базилюк, - йдеться на сайті Володимир-Волинської районної ради.

Жителі Білина порушили перед керівництвом району питання щодо постійного зриву рейсів перевізником, що здійснює пасажирські перевезення на автобусному маршруті Володимир-Волинський – Коритниця.

Зі своїми проблемами на прийом прийшли і мешканці села Ліски. Вони звернули увагу керівництва району на те, що в касі автостанції міста Володимир-Волинський не завжди можна купити квиток до села, так як на деяких автобусних маршрутах відсутня зупинка «с. Ліски». Селянам доводиться переплачувати гроші та купувати квиток до найближчих  населених пунктів, передбачених для висадки пасажирів по маршруту.

Також, люди запитували, коли завершать процес освітлення вулиць та піднімали проблему грейдерування доріг.

Ряд  питань, що порушувались на виїзному прийомі громадян, вирішувались безпосередньо на місці, а ті, що потребують додаткового вивчення,  передано на розгляд до відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації.





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39