Наші в Америці: перший заступник мера вивчає досвід американського урядування

09 Лютого 2018, 19:14
2271

Перший заступник Володимир-Волинського міського голови Ярослав Матвійчук нині перебуває в Сполучених Штатах Америки, - вивчає досвід американського урядування у рамках програми «Відкритий світ».

Про це Ярослав Анатолійович повідомив у своєму пості у Фейсбук. 

«За фінансової підтримки Конгресу США делегація з України вивчає досвід американського урядування у рамках програми «Відкритий світ». На зустрічі, що відбулась у Вашингтоні, із сенатором від штату Арканзас Джоном Бузменом обговорили особливості розбудови транспортної інфраструктури, програми розвитку сільського господарства штату, а також підтримку України в сенаті. Постійний консультант Ради кураторів центру лідерства «Відкритий світ» Джон О’Кіф прочитав лекцію з питань професійного зростання та освітньої підготовки службовців, доктор наук Сем Потоліккіо розповів про основи публічної політики та роль у ній програм лідерства, а ад’юнкт-професор гуманітарних наук Джон Браун охарактеризував основні засади зовнішньої політики та необхідність просування преси і культури у цьому контексті.

Та найбільш цікавою видалась розмова із продюсером української служби «Голосу Америки» Мирославою Гонгадзе про діяльність незалежних ЗМІ, донесення реальної, не перекрученої інформації про Україну до уряду США, а також можливість сформувати питання до американських урядовців», - повідомив у своєму дописі посадовець.

Оскільки відомо, в США першй заступник мера пробуде ще кілька днів, отож готуємось дізнатися більше цікавої інформації.

Нагадаємо, не так давно делегація з Володимира-Волинського, під головуванням першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, з робочим візитом перебувала у німецькому місті Цвікау.













 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024