Володимир: у педколеджі облаштували романтичну фотозону

13 Лютого 2018, 19:21
7058

У Володимир-Волинському педагогічному коледжі ім.А.Ю. Кримського до Дня Святого Валентина облаштували романтичну фотозону.

Студенти педагогічного коледжу зі своїми викладачами вирішили використати призначення цієї фотозони ще й задля благодійної мети - збору коштів для лікування володимирчанки Інни Княжиної, що проходить у рамках акції «Від серця до #Серця».

- Виготовили цю фотозону студенти-дизайнери 3-А курсу, спеціальності «Образотворче мистецтво», - розповідає викладач коледжу Ольга Гудим. - На парах з дизайну ми розробили проекти фотозон, далі - викладачі голосували за найкращий, а потому, ми разом зі студентами почали робити найкращий проект.



Викладачка розповіла, що в ході роботи використовували різні техніки і матеріали, переважно папір. Фотозона зроблена у стилі «прованс». Така собі повітряна куля, що символізує кохання та витає над хмарами.

- Автори проекту студенти педколеджу Олександра Ярош, Вероніка Пасальська, Леся Розганова і Юлія Михалюк, - ділиться викладачка. Втілювати задум допомагали студенти Віка Савчук, Дмитро Куць, Яна Склянчук, Тетяна Ліховська, Аліна Федчук, Таня Романчук і Ілона Ющук.

Фотозона діє у педколеджі вже кілька днів, Зазнімкуватися на її фоні уже встигло чимало студентів та викладачів навчального закладу. Усі бажаючі можуть це зробити й у День Святого Валентина.

Біля фотозони встановлено скриньку для пожертв і всі бажаючі можуть долучитися до акції «Від серця до #Серця». 




Нагадаємо, задум провести акцію належить місцевим журналістам, найперші хто їх підтримали - студенти та викладачі педколеджу ім.А.Ю.Кримського Ольга Подворнюк-Уліта, Тетяна Токарєва, Наталія та Ігор Поліщуки, Оксана Гусєва, Ольга Гудим, Оксана Білик та дівчата з NGO «Creative Studio».

Нагадаємо, 14 лютого на площі нашого міста в День Святого Валентина перехожим буде запропоновано обміняти валентинку на благодійну пожертву для лікування Інни Княжиної. Кожна пожертва допоможе наблизитися до тієї суми, яка необхідна володимирчанці в боротьбі з недугою.

За тим як триває організація акції можна слідкувати на сторінкам місцевих інтернет-видань, у соціальній мережі Фейсбук. Також приймаються пропозиції та будь-яка допомога в проведенні акції «Від серця до #Серця».

Допоможемо врятувати життя!

Карта Приват – 4149439107155743 Княжина Інна Петрівна.
Карта Приват – валютна: 5168757313803332 Княжин Анатолій Олександрович.
Контактні номери телефону : +380634322382, +380735061660.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024