Перегружена вантажівка з нетверезим водієм «тестувала» нову трасу Луцьк - Володимир

21 Лютого 2018, 20:22
1688

На трасі Луцьк - Володимир зафіксували перегружену вантажівку за кермом якої був водій без посвідчення, а особа, яка повинна була б керувати вантажівкою, перебувала в нетверезому стані. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської обласної державної адміністрації Іван Мирка.

«19 лютого близько 17 години на 82 кілометрі автомобільної дороги Н-22 у селі Забороль управлінням Укртрансбезпеки у Волинській області зафіксоване перевезення вантажу з перевищенням вагових обмежень автомобілем марки Volvo FH12.

Маса вантажівки разом з вантажем – кукурудзою становила 56 тонн, при нормативно допустимій вазі – 40 тонн», - пише посадовець.

«Перевізником являється ТзОВ «Захід-Руно», яке перевозило вантаж з порушенням вимог законодавства про автомобільний транспорт. Замовником перевезення виступило ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». Вантажовідправником кукурудзи виявилось ТзОВ «Городище», яке підписало з Волинською ОДА меморандум про недопущення випадків перегружання автомобілів при навантажувальних операціях та відпуску вантажу понад норму.
Вантаж перевозився з с. Городище Луцького р-ну до м. Устилуг.
Окрім того, керував автомобілем водій 1995 року народження, який не мав посвідчення водія відповідної категорії СЕ, а інший водій, який мав би керувати транспортним засобом згідно товарно-транспортної накладної, проводив стажування молодого водія та перебував у нетверезому стані», - йдеться у дописі посадовця облдержадміністрації.

Директор департаменту також повідомив, що за наслідками проведення перевірки посадовими особами Управління Укртрансбезпеки у Волинській області та злагоджених дій працівників Управління патрульної поліції м. Луцька, перевізнику визначено суму плати за проїзд великовагового транспортного засобу у розмірі 1849,2 Євро.



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024