Володимир-Волинський: відомому митцю Анатолію Бойко потрібна допомога на лікування

23 Лютого 2018, 06:47
2412

Заслужений майстер народної творчості, відомий в Україні та поза її межами своїми унікальними роботами з яєчної шкарлупи Анатолій Бойко потребує допомоги.

Хвороба, про яку довго мовчав і намагався самотужки боротися з нею, змусила звернутися до небайдужих людей за підтримкою. Лікування  потребує чималих коштів, яких у нього немає. Попри намагання продати свої роботи, щоб оплатити його вартість, виставивши їх на розпродаж у соцмережі, охочих придбати так і не знайшлося.  Тим часом підступна хвороба прогресує і вимагає термінового медичного втручання, - йдеться в інтернет-видані «Буг».

Не залишаймося байдужими. Давайте підтримаємо нашого волинського митця, котрий зробив величезний внесок у розвиток народної творчості, прославив не тільки Волинь, місто Володимир-Волинський, а й всю Україну.

Прохання перераховувати кошти на рахунок Приватбанку 4149 4978 5432 5950, Анатолій Ігорович Бойко. 

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Володимирський митець отримав заслужену «Зірку пошани»Від малого до великого: хто прославив рідну Володимирщину у минулому 2017 роціАнатолій Бойко став Заслуженим майстром народної творчості України.

Коментарі
24 Лютого 2018, 02:47
А де заключення від докторів про страшний діагноз? Ну не нада вже всіх людей за лохів мати. Понімаємо що є біда в людей, але вона повинна чимось підтверджуватись. Толік сильно любить і хвалить міську владу то нехай йому і помагають.
24 Лютого 2018, 18:42
Вже перед Новим роком всі школи збирали гроші на термінову операцію жінці депутата міської ради - Ірині Токовій. Казали що вона при смерті, хвора на рак. Слава Богу до тих пір живе без операції, хіміотерапії, опромінення (тим більше опромінення безкоштовне) а гроші то люди скидали. Тут виникає питання, де совість у людей? Як можна приписувати собі надуману хворобу? За таке Бог накаже і ці гроші дійсно підуть на ліки. Через такі випадки люди зневірюються і вже не звертають увагу на дійсно смертельні випадки. А могли б допомогти....P. S. у таких випадках потрібно на загал показати виписку з історії хвороби.
15 Березня 2018, 01:37
Бог накаже за кожну брехню і вилізе все боком))))
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024