У Володимирі відбулася зустріч учасників «Клубу АТО»

23 Лютого 2018, 19:20
1439

Вже не вперше у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості проходять зустрічі учасників «Клубу АТО».

За участі соціальних партнерів, громадських організацій проводяться заходи, спрямовані на соціально-психологічну реабілітацію та професійну самореалізацію демобілізованих військовослужбовців, - повідомляє прес-служба міськради.

На цей раз на засідання клубу було запрошено провідного фахівця із соціальної роботи територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинської РДА Пальонку Альону Миколаївну. В заході взяли участь 12 демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО.

Під час семінару обговорили  питання соціальної та психологічної адаптації  тих, хто повернувся до цивільного життя. Про свої проблеми треба говорити, їх потрібно вирішувати адже від цього страждає не тільки сама людина, але й близькі їй люди. Сьогодні великою проблемою є проблема взаємовідносин у сімя’х, члени яких пережили бойові дії.

Психологічна реабілітація , підтримання морального духу , відновлення  прагнення реалізувати себе в суспільстві , подолання сімейних проблем – завдання для усіх небайдужих. Альона Миколаївна  запропонувала свою підтримку та допомогу у  вирішенні  цих  проблем.

Фахівці центру зайнятості докладно поінформували присутніх про те, які кроки здійснює служба зайнятості в цьому напрямку та про конкретні  здобутки і напрацювання. Також наголосили, що центр зайнятості сприяє започаткуванню демобілізованими військовослужбовцями власної справи шляхом здійснення в установленому порядку виплати одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

Надіємось, що даний захід допоміг здійснити ще один крок в напрямку успішної  адаптації демобілізованих військовослужбовців у суспільстві.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024