«Не шастати вулицями», - радить синоптик володимирівчанам

26 Лютого 2018, 17:20
2154

Синоптик прогнозує лютий мороз та сніг.

У вівторок, 27 лютого, очікується  -16..-9 °C, помірний вітер.

Синоптик Наталія Діденко, пише про погоду в Україні на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook: «Активний циклон з Балкан 27 лютого зумовить дуже складну погоду. Сильні снігопади, хуртовини, снігові замети, штормовий вітер - комплекс цих метеоявищ може становити завтра небезпеку для мешканців Півдня, більшості центральних областей. На Сході негода розпочнеться з другої половини дня. 

На Заході очікується сніг та поривчастий вітер. На Півночі снігопади із хуртовинами більш ймовірні з другої половини дня чи вже й надвечір. І ще нагадую - все це на фоні морозів. У Києві вівторок буде ще холоднішим, ніж сьогодні. Бо на фоні лютого морозу - вночі -18-20, вдень -10-12 - ще й посилиться вітер. Сніг з'явиться з другої половини дня, ввечері. І також у столиці очікується сильний північно-східний вітер. 

Тому завтра не варто без особливої потреби шастати вулицями. Так, крихітними перебіжками, як пінгвіни, між домівкою та офісом. Так що, хто завтра антагоніст, а хто протогоніст, лютий мороз чи сніговий циклоняра - обирати вам. Але бути готовими треба до всього. Тому стежимо разом з особливою увагою за градусами та переміщенням циклону».

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024