Спортсмен з Володимира-Волинського привіз «бронзу» з Чемпіонату України

28 Лютого 2018, 12:40
2878

Нещодавно у Коломиї, що на Івано-Франківщині, відбувся Чемпіонат України з пауерліфтингу, а саме, з класичного жиму лежачи. Спортсмен з Володимира-Волинського Віктор Смичук привіз з Чемпіонату чергові нагороди.

Змагання провели з нагоди святкування 30-річчя розвитку пауерліфтингу в Україні, - повідомляє «Буг».

Цього разу Віктор змагався у ваговій категорії до 59-ти кілограмів. Незважаючи на те, що хлопець – інвалід третьої групи і змагався зі здоровими спортсменами – посів почесне третє місце, отримавши бронзу.

"У моїй ваговій категорії було 15 учасників. Це було дуже важко. Я заважив 56 кг. і 140 грам, але мене віднесли у вагову категорію до 59-ти. Підняв на змаганнях 112 кг. На тренуваннях показував набагато кращі результати, але переїзд і зміна режиму виснажили мене. Також нещодавно взяв участь у змаганнях у Рівному. Це стало моєю перепусткою до Чемпіонату України, який відбудеться у Дніпрі наприкінці березня. Якщо я займу там 1 або 2 місце, то потраплю на Європейські змагання", – розповів Віктор Смичук. 

Нагород у Віктора Смичука назбиралося дуже багато. Хлопець намагається не пропускати будь-якої нагоди взяти участь у різноманітних змаганнях. Свій успіх пояснює цілеспрямованістю, адже короткими щоденними кроками, можна втіли мрії у реальність.

Підтримують спортсмена і у клубі "Любарт", де він тренується. 

Керівник клубу Володимир Подзізей зазначає, що без тяжкої праці – немає перемоги. А Віктор перемоги дійсно достойний. Змагання потребують чималих фінансових витрат, тому спортсмен і учасники клубу висловлюють вдячність усім спонсорам і меценатам, які допомагають клубу.

Нагадаємо, що Віктор Смичук – рекордсмен України, у 2016-му році виконав норматив майстра спорту міжнародного класу.


 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024