Проїзні онлайн: для людей з інвалідністю необхідно поновити документи

28 Лютого 2018, 21:50
1653

Управління соціального захисту населення РДА просить володимирчан з інвалідністю подати пакет документів, що посвідчують особу.

Про це йдеться на сторінці Володимир-Волинської районної державної адміністрації в соціальній мережі Facebook.

З метою реалізації програми придбання пільгових проїзних документів для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю через офіційний сайт «Укрзалізниця» управлінням соціального захисту населення РДА проводиться опрацювання та коригування даних пільгових документів (серія, номер та дата видачі, терміну дії пільгових посвідчень та статусу особи) для звірки та внесення даних до Централізованого банку з проблем інвалідності.

Для придбання проїзних документів для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю з числа жителів району через мережу Інтернет необхідно представити до управління соціального захисту населення РДА м. Володимир-Волинський вул. Ковельська,173 кабінет №9 копії документів, що посвідчують особу. 

А саме: паспорта, свідоцтва про народження дитини, ідентифікаційного кода, пільгового посвідчення та висновку медико-соціальної експертної комісії – для осіб з інвалідністю або (лікувально-консультативної комісії - для дітей з інвалідністю).

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39