У Володимирі побувала делегація з Грубешова

02 Березня 2018, 15:30
1829

1 березня з візитом у відповідь у місті перебувала делегація ради міста Грубешів, до складу якої увійшли голова ради Анна Свістовська та її заступник Гражина Темпоровіч, секретар міськради Павел Войцеховський, працівники та депутати ради. 

Про це йдеться на сторінці Володимир-Волинської міської ради.

Опікувались перебуванням наших польських партнерів у Володимирі-Волинському перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський. Вони підготували програму, аби у максимально стислий час показати представникам місцевого самоврядування Грубешова досягнення нашого міста у розвитку інфраструктури, адміністрування та культури.

Відтак, у ході цього візиту делегація міста-партнера ознайомилась із автоматизованою системою голосування «Голос» на сесії міськради, відвідали центр надання адмінпослуг населенню та обговорили переваги роботи «прозорого офісу». 

Також польські партнери оцінили результати впровадження спільного проекту “Чиста вода на Побужжі“, в рамках якого було модернізовано частину водогонів, системи фільтрації води та насосні станції як у Грубешові, так і у Володимирі-Волинському.  

У міському спорткомплексі гості оглянули басейн, будівництво такого об’єкту вони планують і у себе, а також, користуючись нагодою, зіграли тенісну партію, випробували силові тренажери, оглянули зал для занять художньою гімнастикою та футболом. 

Крім того, подумки поринути у минувшину древнього Володимира, зрозуміти цінність його історичної та культурної спадщини нашим сусідам допомогли цікаві оповіді та легенди про місто, які в ході екскурсії з захопленням розповідав молодший науковий співробітник історичного музею  Богдан Янович.


1

1

1

1

1

1

1

1



1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39