Сирість, вітер та калюжі: якої погоди чекати мешканцям Володимира та району

05 Березня 2018, 22:50
2501

Незабаром у Володимирі-Волинському та районі йтимуть дощі. 

У вівторок, 6 березня, очікується -6..+1 °C, без опадів, слабкий вітер.

Синоптик Наталія Діденко, пише про погоду в Україні на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook: «6-го березня до нас знову наближається волога зона, яка почне із нашого Заходу, завтра надвечір досягне Півночі та Центру, а 7-го березня опади накриють всю Україну. Але, опади вже будуть у вигляді мокрого снігу та навіть дощу. Бо температура повітря протягом дня буде досить комфортною, від 2 морозу до 3 тепла. а в Криму аж до +3...+7 градусів. 

Оскільки до нас наближається атмосферний фронт, то й вітер може бути сильним. Напрямок - південний-східний. У Києві 6-го березня вночі ще мороз, до -12, вдень потепліє до -1 градуса. Ніч та перша половина дня - без опадів. надвечір - мокрий сніг, місцями з дощем. Вітер у столиці також буде поривчастим.

 До речі, найближчими днями температура повітря набиратиме обертів у бік підвищення, що наповнює стужиле за теплом серце радістю і бажанням стрибати по хаті, проте хочу одразу попередити, що погода буде нестійкою, з періодичними опадами, вітром та проясненнями, і знову опадами. Але це вже така типова рання весна.

У цей період температура повітря може підвищуватися не лише в атмосфері, а й в нашому організмі. Тому дуже уважно: сирість, вітер, стрибки атмосферного тиску, бурульки, зсуви та підтавання снігу, льодяні калюжі. 

Проте все ж головне, температура повітря йде вгору!».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024