Студенти Університету Третього віку відсвяткували день весни, краси та любові

07 Березня 2018, 17:30
1633

У середу, 6 березня, у культурно-мистецькому центрі відбувся святковий захід з нагоди Міжнародного дня прав жінок та миру, організований працівниками територіального центру соціального обслуговування.

Про це повідомляє прес-служба Володимир-Волинської міської ради.

До КМЦ прийшли як слухачі Університету ІІІ віку, так і ті громадяни, які отримують різні види послуг у терцентрі.  Як годиться, першими вітальне слово узяли чоловіки – заступник міського голови, секретар міської ради Олег Свідерський та начальник управління соціального захисту населення виконавчого комітету міськради Олександр Смикалюк.


Вони побажали усім здоров’я та справжнього жіночого щастя і вручили квіти та грошові премії одним із найактивніших студенток університету ІІІ віку – Зінаїді Петровс, Софії Логвинович та Людмилі Гарбуз.


Згодом у концертній програмі лунали вірші, музика та пісні, вихованці танцювального клубу «Грейс»  дарували запальні танці, із кількома новими творами виступив університетський хор, а показом нової модної колекції порадували присутніх дизайнери, швачки та моделі, яких аматорами і не назвеш.

Свято вдалося на славу, адже подарувало жінкам море нових вражень і позитивних емоцій.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024