Один перукар на трьох, відсутність жорсткої конкуренції: все про закулісся «Княжни Володимира 2018»

10 Березня 2018, 09:00
5230

Учора 9 березня організатори конкурсу «Княжна Володимира 2018» розповіли про закулісні моменти підготовки і проведення заходу. А голова жюрі Борис Карпус розповів більше про схему за якою обирали переможницю.

Новообрана ж Княжна Володимира розповіла більше про себе та свої плани на найближчий час, - пише БУГ.

Організаторами конкурсу стали управління молоді і спорту виконавчого комітету та громадська організація «Креатив студіо». Як зазначила Анастасія Азанова, цьогоріч головним спонсором конкурсу виступив Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя», який для учасниць підготував чудові подарунки.

Нагадаємо, що володарка титулу «Глядацькі симпатії» отримала в подарунок телевізор, а «Княжна Володимира 2018» отримала сертифікат на 8 тисяч гривень для ювелірних прикрас в магазині «Злата». Всі 12 учасниць отримали подарунки від «КПІ», нічного клубу «ДвижОк», магазину квітів «Фан-Фан тюльпан» і регіонального представництва «Avon».

Олена Омелюх додала, що цьогоріч хотіли зробити конкурс таким, щоб від відповідав номінаціям “краси і грації”. Дівчат навчали дефіле, як правильно себе вести і керувати собою на сцені.

Цьогоріч не було етапу “конкурс талантів”. Переможниця Вікторія Жеребцова та інші конкурсанти сказали, що відсутність такого конкурсу частково вирівняв дівчат у шансах на перемогу. Зазначили, для них своєрідним “конкурсом талантів” став спільний танець, під час якого судді могли б оцінити вміння кожної дівчини.

Як же обирали переможницю? Цей секрет розповів голова жюрі Борис Карпус. Кожен із суддів подав трьох своїх фаворитів за всі етапи конкурсу, а далі математично порахували у кого більше балів. Карпус наголосив, що Вікторія виграла із значним відривом від інших конкурсанток.

Дівчата учасниці також розповіли про закулісні моменти. Відразу спростували чутки про жорстоку конкуренцію та наголосили, що за час конкурсу працювали дружньою командою. Дівчата навіть ділили одного перукаря на трьох і через це не виникало конфліктів, адже розуміли ситуацію.

Нагадаємо, 8 березня у Володимирі обрали «Княжну Володимира 2018». Нею стала юна володимирчанка Вікторія Жеребцова.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024