На дорозі Луцьк-Володимир невдовзі укладатимуть верхній шар

12 Березня 2018, 17:09
1775

З початку 2018 року дорожні служби відновили роботу на одному із пріоритетних інфраструктурних об’єктів краю – дорозі Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне. Варто зазначити, що цей напрямок запланували здати вже цього року тож роботи тут вестимуть найперше.

Відомо, що на кінець 2017-го із запланованих 72-х км ділянки Луцьк-Володимир-Волинський здали в експлуатацію 34,6 км. Решту дорожнього покриття укладатимуть, як тільки покращаться погодні умови, - повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Нині ж уже продовжили процес і у 2018-му. Від початку року підрядна організація ТзОВ «Луцькавтодорсервіс» встигла провела окремі роботи. Так, на 65-80 км очистили смуги відводу від рослинності, а у межах 65-76 км зробили узбіччя. Нині ж, готують документацію для здачі виконаних робіт.

Для того, аби переконатись у якості дорожнього полотна та скоординувати роботи підрядних організацій, визначити першочергові орієнтири, директор департаменту інфраструктури і туризму облдержадміністрації Іван Мирка постійно виїздить на об’єкт.

Так, за словами Івана Івановича, після зими, відремонтовані ділянки дороги залишаються у відмінному стані, жодних пошкоджень не виявлено. Продовження робіт очікують із настанням потепління.

– Дорога у досить хорошому стані, взимку жодних змін не зафіксували. Чекатимемо сприятливих погодних умов, аби продовжити укладення верхнього шару та інших супутніх робіт, – повідомив Іван Мирка.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024