Студентка з Володимира отримала відзнаки на престижному вокальному конкурсі

20 Березня 2018, 12:03
1544

На минулих вихідних у місті Києві відбувся ІІ Всеукраїнський вокальний і хоровий конкурс VOCAL.UA, який проводиться з метою виявлення талановитих українських музичних виконавців, підвищення виконавської майстерності учнів, студентів і педагогів музичних закладів України. 

У конкурсних змаганнях брали участь 30 представників музичних навчальних закладів, серед учасників - студентка Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю.Кримського, - йдеться на сайті навчального закладу.

За підтримки студентського профкому на чолі з Тамарою Карпук вирішила спробувати свої сили і студентка 2-Б курсу нашого коледжу Оксана Цвинкилевич під керівництвом викладача, керівника групи Тетяни Табаченко.

Це було справжнє свято музики. Гарний концертний зал, велика сцена, професійна апаратура, дуже компетентне журі, нові незабутні емоції і звичайно – дух змагання.

Треба сказати, що рівень підготовки учасників був дуже високий. Виступаючи в команді найсильніших, Оксана просто сприйняла свою обдарованість як шанс поділитися енергією з тими, хто в глядацькій залі і була за це високо оцінена головою журі Заслуженою артисткою України Оксаною Никитюк, яка поставила 10 балів із 10-ти можливих.

Своїм незвичайним тембром голосу, музичністю, високою культурою виконання та емоційністю наша Оксана вразила членів журі і як результат – Диплом лауреата І ступеня і медаль переможця. Крім того, дипломами за великий внесок у професійну музичну освіту отримали наш коледж і молодий обдарований викладач Т.етяна Табаченко.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024