Володимирщина: вітання приймали працівники СБУ

22 Березня 2018, 19:56
5731

Сьогодні, 22 березня 2018 року, у культурно-мистецькому центрі імені Т. Г. Шевченка відбулися урочистості з нагоди Дня Служби безпеки України.

Слова вітань на адресу працівників Володимир-Волинського міськрайонного відділу управління Служби безпеки України у Волинській області линули від місцевого керівництва, голови Володимир-Волинського міського суду Надії Пікули та депутата обласної ради Валерія Діброви, - повідомляє прес-служба РДА.

- Так склалося, що про трудівників Служби безпеки пишуть мало, а їх діяльність афішувати не прийнято, - зазначив Валерій Григорович. – Але ваша робота завжди вимагає особливої пильності та високого професіоналізму. Продовжуючи кращі традиції своїх попередників, ви забезпечує територіальну цілісність і суверенітет України, з честю виконують покладені на вас обов'язки з дотриманням принципів законності й справедливості.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу охорони державної безпеки працівникам Володимир-Волинського міськрайонного відділу управління СБУ у Волинській області вручено Почесні Грамоти та Подяки.

Подякою голови Володимир-Волинської райдержадміністрації та голови Володимир-Волинської районної ради відзначили співробітників міськрайонного відділу управління СБУ Вільчинського Олександра Юрійовича та Козака Юрія Володимировича.

Довідково:
25 березня 1992 Верховна Рада України прийняла Закон України "Про Службу безпеки України". Саме в цей день щорічно, починаючи з 2001-го, відзначається День Служби безпеки України.
Свято було засновано Указом Президента Леоніда Кучми, враховуючи заслуги СБУ в справі захисту державного суверенітету України, конституційного ладу, територіальної цілісності, законних інтересів держави, а також у забезпеченні прав і свобод людини і громадянина.








 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024