Зарічанська ОТГ: відбулося чергове заняття «Зимової агрошколи»

23 Березня 2018, 12:16
2388

Учора, 22 березня, на базі Зарічанської ОТГ, за ініціативи Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості, відбувся семінар з циклу занять «Зимова агрошкола» для місцевих жителів.

Його проводили державний інспектор управління фітосанітарної безпеки Держпродспоживслужби Тетяна Леонідівна Грушевська та провідний фахівець відділу фітосанітарної безпеки Жук Світлана Георгіївна.

Тетяна Грушевська розповідала про засоби захисту рослин від шкідників, хвороб та бур’янів, а також про способи підвищення їх врожайності. 
Світлана Георгіївна ознайомила присутніх із діяльністю Волинської обласної фітосанітарної лабораторії та презентувала учасникам ефективні біопрепарати, які розробила та виготовляє лабораторія.

Заняття пройшло у формі діалогу. Присутні почули багато корисних запитань, задавали відповіді та ділились своїм досвідом. 

Учасник заходу Грицюк Олександр Георгійович поділився своїм враженням: «Мені дуже сподобався даний семінар, так як я почерпнув дуже багато нової та цікавої для себе інформації, яку буду застосовувати на своїй присадибній ділянці».

Фісюк Надія Василівна також висловила свою думку: «У таких заходах для мене, передусім, важливе спілкування з людьми, обмін досвідом. Також цікавлять новинки препаратів для захисту рослин та боротьби з бур’янами, які з’являються на ринку. Дякую».





 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024