Володимирщина: створення нових робочих місць обговорили з директором ТзОВ «Волиньхутро»

30 Березня 2018, 16:27
2777

Про послуги служби зайнятості, інноваційні підходи в її роботі, створення нових робочих місць, організацію робіт тимчасового характеру йшлося під час зустрічі директора Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості Наталії Уколової з директором ТзОВ «Волиньхутро» Оленою Шелепіною.

Як розповіли у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості, зустріч відбулася 28 березня 2018 року. 

До відома, товариство розташоване на території Зарічанської об’єднаної територіальної громади і є єдиним у Волинській області, що займається розведення пушних звірів.

Олена Євгеніївна розповіла, що пушний звір дуже вибагливий у вирощуванні, адже вимагає дорогих і збалансованих кормів, вітамінів, антибіотиків. Відсутність в Україні навчальних закладів, що займаються підготовкою спеціалістів саме по вирощуванню пушних звірів унеможливлює укомплектування кадрів кваліфікованими працівниками. Тому спеціалісти, що працюють у товаристві, переймають досвід колег з Польщі, Данії, Голландії. 

Ціни на хутро не прогнозовані, адже багато світових трендів відмовляються застосовувати у своїх колекціях хутро.

У липні на підприємстві будуть створені тимчасові робочі місця для підсобних працівників.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості Юлія Іщук зауважила, що Володимир-Волинський центр зайнятості і далі буде сприяти в укомплектуванні даних вакансій із числа безробітних осіб, що проживають на території Зарічанської ОТГ.

2

1

 

Коментарі
30 Березня 2018, 20:50
вбивство заради чого?? щоб одягати на себе мертву тварину ??!!<br/>сволочі! а щоб ви подавалися тими грішми!!<br/>бідні тварини!
30 Березня 2018, 20:55
Людииии, невже ми дозволемо цим жорстоким нелюдам відкрити такий бізнес? <br/>щоб ці безвинні тварини страждали.....
30 Березня 2018, 20:55
я не дозволю цього
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39