У княжому місті рятувальники перевірили, як дотримуються правил пожежної безпеки

02 Квітня 2018, 17:12
1725

            Фахівці Володимир-Волинського МРВ УДСНС проводять перевірку об’єктів з масовим перебуванням людей.

2 квітня була проведена позапланова перевірка ресторану «Золота легенда» в місті Володимир-Волинський. Керуюча закладу надала перевіряючим всю інформацію щодо стану пожежної безпеки на об’єкті, його характеристики, пожежне навантаження тощо, - повідомляє Олег Данилів, провідний інспектор Володимир-Волинського МРВ УДСНС України у Волинській області.

            Під час здійснення перевірки рятувальники особливо звернули увагу на наявність та технічний стан автоматичних систем протипожежного захисту і оповіщення, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, евакуаційні шляхи та виходи, утримання в належному стані первинних засобів пожежогасіння та взаємодію між адміністрацією закладу та пожежно-рятувальними підрозділами міста. Окрему увагу було приділено під’їзним шляхам до об’єкту для пожежної та спеціальної техніки та стан утримання пожежної водойми.

            За результатами перевірки фахівцями зроблені відповідні висновки: об’єкт відповідає вимогам правил пожежної та техногенної безпеки, постійно проводиться відповідна робота щодо проведення інструктажів та навчань посадових осіб і співробітників ресторану.

            Крім того, працівниками Володимир-Волинського МРВ УДСНС також перевірено ще п’ять об’єкти з масовим перебуванням людей – ресторан «Дружба», Готельний комплекс «Волинь», гуртівня «ПАККО №1701», техно-торговий комплекс «Люкс» та комунальне торгове підприємство будинок торгівлі «Роксолана» в м. Володимир-Волинський.

            Позапланові перевірки об’єктів із масовим перебуванням людей щодо дотримання вимог правил пожежної і техногенної безпеки в місті Володимир-Волинський наразі продовжуються.





 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024