У княжому місті готуються до приїзду Патріарха Київського Філарета

10 Квітня 2018, 11:52
1750

У Володимирі-Волинському готуються до приїзду предстоятеля Української православної церкви Київського патріархату (УПЦ КП), Патріарха Київського Філарета.

Про це йшлося під час щотижневого брифінгу міського голови Петра Саганюка з представниками місцевих ЗМІ, - повідомляють у мерії.

- Не секрет, що місто очікує на приїзд у травні Патріарха Філарета у собор Різдва Христового. Тож плануємо облагородити територію біля храму, а у дворі будинку по вул.Ковельській, 10 – облаштувати стоянку для автомобілів, проектанти з цього приводу прибудуть сьогодні, 10 квітня, - повідомив очільник міста, відповідаючи на запитання медійників.

Очільник міста також розповів, що Великодню передувала, звичайно, велика робота комунальних служб, довелось вивезти гори сміття.

- Щоб було зрозуміло, то за чотири дні працівники КП «Полігон» вивезли більше звичайної місячної норми побутових відходів – 1300 м3 сміття. От тепер свята відходять, беремося до справ із благоустрою: Почали щебенити вулицю Івана Сірка, лав сьогодні доручення розпочинати ямковий ремонт доріг та дворів, - зазначив Петро Данилович. 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024