Сьогодні найкращий день року, не проґавте

18 Квітня 2018, 11:04
1232

Астрологи кажуть, що цей день, 18 квітня принесе успіх у будь-якій сфері, тому не проґавте шанс змінити на краще усе своє життя.

Згідно з ведичною астрологією, щороку настає один день, що традиційно вважається найкращим пише ТСН

У цей день Сонце перебуває у зодіакальному знаку Овна, триває третя доба місяця, який зростає і розташовується у Тільці. Традиційно такий день припадає на кінець квітня або початок травня. Цьогоріч ним стане 18 квітня — адже саме тоді будуть сильними прояви Овна та Тільця. Також і третя місячна доба вважається позитивною для важливих починань. На санскриті найкращий день року носить назву "акшая тритья" — "непереможний" — і це вже дає нам підказку щодо сили, якою він володіє. Але чому цей день такий важливий? Бо у ньому чудово поєднуються енергії Місяця та Сонця, що і дозволяє використати його астрологічні особливості у повній мірі. Вважається, що міфологічна епоха "золотого віку", коли люди жили довго і щасливо, почалася саме у такий день. Тому не проґавте свій шанс змінити життя на краще, а також позбавитися від мотлоху. У цей день не проґавте свій шанс змінити життя на краще, а також позбавитися від мотлоху Це хороший день для весілля, заручин, зачаття дітей, початку ведення здорового способу життя, відмови від поганих звичок. Наприклад, в Гімалаях саме цього дня стартує сезон весіль. Найкращий день року розпочнеться 18 квітня о 7:40 і закінчиться 19 квітня о 8:17 за Києвом. Що ж робити, щоб схилити шальку терезів Всесвіту на свій бік?

1. Моліться. Неважливо, у якого Бога чи у що ви вірите — наповніть цей день духовністю. Моліться за процвітання вашої родини, красу, спокій і щастя в усьому світі. Можна скористатися медитативними практиками або читати мантри.

2. Жертвуйте. Благодійні пожертви, що будуть зроблені цього дня, повернуться до вас у потрійному розмірі. Але жертвувати потрібно від щирого серця.

3. Насолоджуйтеся. Проведіть цей день у компанії гарних людей, зі смачною їжею, напоями, сексом і любов’ю близьких.

4. Потурбуйтеся про батьків — принаймні зателефонуйте або сходіть у гості. Адже для кожного з нас батько і матір — це ті Бог і Богиня, які створили нас, і тому цього дня подякуйте їм за життя. Якщо їх вже немає — відвідайте кладовище.

5. Плануйте. Візьміть гарний блокнот, чимало маркерів і наліпок, та напишіть ваші плани на рік або навіть на п’ять наступних. І будьте обережні зі своїми бажаннями, адже вони можуть здійснитися.

Гарного вам найкращого дня у році!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024