Устилузька ОТГ: в громаді говорили про написання та реалізацію проектів

24 Квітня 2018, 15:48
2394

Написання та реалізація проектів, проблеми, які виникають під час фінансування, співпраця з місцевою радою – основні питання, які обговорювались на зустрічі Голови Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії Гайдучик Ірини з жителями Устилузької міської об’єднаної територіальної громади.

На зустрічі були присутні ті жителі громади, які вже мали досвід у написанні проектів та бажаючі отримати кошти на втілення своїх ідей. Володимир-Волинський міськрайонний центр зайнятості також приєднався до обговорення проектів. 

Незабаром у селах, розташованих на території громади, стартує пісенний конкурс «Голос громади», проект якого розробила молодіжна організація «УМО» та отримала гранд в розмірі 19900 гривень. Тривають роботи і по облаштуванню штучного футбольного поля у селі Микитичі. А от проект по будівництву зупинок у с. Рогожани вже реалізовано.

Для підтримання чистоти на зупинках, проведення підсобних робіт при укладанні штучного поля та допомоги в реалізації пісенного конкурсу Наталія Уколова запропонувала голові громади Віктору Поліщуку залучити безробітних осіб до участі у громадських роботах. Адже Устилузькою ОТГ планується у 2018 році використати 10 тисяч грн на організацію громадських робіт. Також директор центру зайнятості наголосила, що при умові залучення осіб, що перебувають на обліку в центрі зайнятості, до написання даних проектів, можливе надання допомоги по безробіттю одноразово.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Юлія Іщук зустрілась з директором Центру надання адміністративних послуг Устилузької ОТГ Олегом Василенком та надала інформацію щодо впровадження електронного сервісу, а саме створення «Електронного кабінету роботодавця», що надасть можливість переглянути актуальність реквізитів підприємства, стан укомплектування заявлених вакансій, кількість направлень центром зайнятості претендентів на роботу, договори на організацію громадських робіт та працевлаштування після професійного навчання, здійснити добір працівників шляхом перегляду резюме.






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024