Володимир: для містян свій роман презентуватиме письменниця Ореста Осійчук

25 Квітня 2018, 10:44
1015

У Володимир-Волинському презентуватимуть підлітковий роман-фентезі «Айхо, або Подорож до початку». Чарівний світ відкриє для володимирчан письменниця Ореста Осійчук.

Захід відбудеться 26 квітня, о 12 годині, у центральній районній бібліотеці (вул. Коперника, 3) та о 14:30 у сіській бібліотеці для дорослих (вул. Луцька, 105/2).

«Айхо, або Подорож до початку» — це перша книга циклу романів, яка вийшла друком у видавництві «Синя папка» 2017 року. Роман вже полюбили як юні читачі, так і їх батьки.

Це книга про підлітка, який переживає безліч фантастичних пригод, емоційних переживань та здобуває безцінний життєвий досвід. Айхо – несміливий, провінційний хлопчина, який живе зі своїм дідусем Радо на околиці поселення в чудернацькому лісовому будиночку. Але прихід непроханого гостя руйнує розмірене життя малого, примушує його розлучитись із дідусем. Айхо опиняється наодинці зі Світом повним небезпек і підступів, у якому вирує запекла боротьба Храмів Темних із Орденом Геліонатів. Долаючи смертельні перепони, Айхо швидко дорослішає й розуміє, що сильною людину робить не тільки меч у руці, а й добре серце у грудях.

«Персонаж Айхо – рушійна сила в моєму житті. Саме він змусив мене повірити у власні сили. Моя книга «Айхо, або Подорож до початку» спонукає ніколи не переставати мріяти. Це історія, в якій кожен може знайти щось своє», — каже письменниця Ореста Осійчук.

У самій книжці на вас чекають загадки, пригодницькі перипетії, в які ви потрапляєте з Айхо та його друзями. Нудьгувати під час читання точно не доведеться! Однією з характерних особливостей книги є зображення: кожне з них було зліплене з пластиліну та глини анімаційною студією «Імаго». 

Презентація відбудеться у форматі гри, діалогу та гадань. Під час заходу можна буде придбати книгу та отримати автограф.

За додатковою інформацією та акредитацією звертайтеся: 063-071-53-81

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024