ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» провела ярмарку вакансій

10 Травня 2018, 18:39
1635

ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» постійно співпрацює з Володимир-Волинським міськрайонним центром зайнятості щодо пошуку претендентів на вільні робочі місця та вакантні посади, адже у зв’язку з постійним оновленням технологій, існує потреба в кваліфікованих працівниках.

Наразі підприємство потребує акумуляторників, зоотехніків, ветеринарних лікарів, ветеринарних експертів. Є потреба також і у некваліфікованих працівниках, а саме: оброблювачах птиці, підсобних працівниках, вантажниках. При цьому рівень заробітної плати у товаристві є одним з найвищих у районі і в середньому становить 7-10 тис. грн., - інформують у міськрайонному центрі зайнятості. 

Ефективною формою співпраці з роботодавцями є проведення ярмарок (міні-ярмарок) вакансій.

Так, 10 травня у приміщенні Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». Захід відвідали 11 осіб із числа безробітних. 

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Юлія Іщук надала інформацію про ринок праці, діяльність центру зайнятості, яка спрямована на підтримку професійної самореалізації безробітних в економічних умовах за рахунок формування навичок активного пошуку роботи та стратегії будування майбутньої кар’єри. 

Начальник відділу кадрів ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» Наталія Хомік надала детальну інформацію про потребу в працівниках та ознайомила присутніх з умовами праці, рівнем заробітної плати, соціальними гарантіями, що надаються працівникам та іншою корисною інформацією, пов’язаною з працевлаштуванням. 

Шукачі роботи особисто спілкувалися з представниками роботодавця, з’ясовували особливості та специфіку праці на вільне робоче місце, особливо присутніх цікавила можливість доїзду до робочого місця та забезпечння спецодягом.

Присутнім були видані 2 направлення на посаду «оброблювач птиці».

До відома, ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» одне з найбільших ринкоутворюючих підприємств міста та Володимир-Волинського району. Товариство займається розведенням свійської птиці. Кількість працівників на даний момент становить 1200 осіб. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024