Крадіжки, самовільна вирубка дерев, руйнування будівель: що турбує мешканців Оваднівської ОТГ

14 Травня 2018, 19:19
1592

Упродовж двох днів у селах Оваднівської громади Володимир-Волинського району прийом громадян із особистих питань провів помічник народного депутата Ігоря Гузя – Віктор Хиць.

Він зустрівся із місцевими жителями сіл Свійчів, Воля Свійчівська, Галинівка, Красностав, Писарева Воля, Білин, Охнівка, Ліски, - інформує прес-служба народного депутата.

Питання, з якими зверталися найчастіше, це, наприклад, механізми впровадження нової медичної реформи, потреба у встановленні поблизу навчальних закладів і місць масового скупчення населення дитячих та спортивних майданчиків. А ще – відсутність вуличного освітлення, облаштування лавочок, створення паркових зон.

Найчастіше люди зверталися із проблемами, що не є в компетенції нардепа. Наприклад, скаржилися, що збільшилася кількість крадіжок, відбувається самовільне зрізання дерев, балкони в аварійному стані потребують ремонту, а ще – посприяти у встановленні лічильників, відремонтувати зруйновану лісовозами дорогу, облаштувати зупинки та інші.

Як наголосила прес-служба народного обранця, всі звернення будуть опрацьовані й до кожного з них буде індивідуальний підхід.

Нагадаємо, нещодавно в Оваднівській ОТГ, що у Володимир-Волинському районі, обговорили моделі надання медичних послуг.





 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024