Педагога з Володимирщини відзначили Почесною грамотою облдержадміністрації

15 Травня 2018, 12:06
2048

50 відсотків найкращих педагогів України – працюють на Волині. Найкращим доказом цього є не лише той факт, що у двох із чотирьох номінацій всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» перемогли волиняни, але й те, що близько 200 школярів області стали переможцями загальнодержавних олімпіад, конкурсів, турнірів, змагань, фестивалів у 2017 – 2018 навчальному році.

Відтак, талановитих учнів, а також їхніх наставників, відзначили подяками та подарунками 14 травня 2018 року під час свята «Творча обдарованість». Захід відбувся у приміщенні головної адмінбудівлі краю за участі голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка, заступника голови обласної ради Романа Карпюка та народного депутата України Ірини Констанкевич, - повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Передусім до присутніх звернувся керівник найвищої виконавчої гілки влади в регіоні. З одного боку, Олександр Ілліч подякував школярам за стійкість, хоробрість, самовідданість та бажання не просто вчитися, але досягати поставлених у житті цілей, яких би зусиль то не вартувало. З іншого ж, – висловив слова щирої вдячності педагогам за надлюдську кропітку працю. Адже саме вони зуміли підібрати правильний ключ до учнів та привити їм любов до знань.

Опісля посадовець вручив одноразові стипендії голови обласної державної адміністрації 20 учням, які досягли високих результатів на всеукраїнських олімпіадах, турнірах, конкурсах, змаганнях. І це далеко не всі переможці. Як зауважила начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна, область щороку піднімається вище у розвитку науки. Доказ того – 41 перемога волинських школярів у всеукраїнських олімпіадах, 40 у всеукраїнських конкурсах-захистах робіт від Малої академії наук України, 17 у всеукраїнських турнірах юних науковців та навіть почесні відзнаки Ради національної безпеки та оборони України за наукові досягнення, які сприятимуть захисту й обороні нашої держави.

Окрім того, за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток творчо обдарованої учнівської молоді та результативну підготовку школярів до участі у міжнародних і всеукраїнських інтелектуальних змаганнях педагогічних працівників Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагородив цілу кагорту волинських педагогів, серед яких тренер-викладач Володимир-Волинської дитячо-юнацької спортивної школи Юлія Семко.





 

Нагадаємо, нещодавно з Всесвітньої Гімназіади у Марокко одну із золотих нагород в загальну скарбницю української команди виборола юна володимирчанка Марія Любух, бронзу - теж володимирчанка Ірина Боярин. Оюбидві боксерки - вихованки тренера Юлії Семко.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024