Пішов дощ, менше води споживають: мер про невтішні справи володимирського водоканалу

15 Травня 2018, 20:23
1492

Після такого довгоочікуваного дощу у Володимирі-Волинському городяни стали менше споживати води. 

Про це було озвучено на щотижневій оперативній нараді у мерії.

Окрім того, очільник міста Петро Саганюк повідомив, що водопровідно-каналізаційне господарство має великий відсоток втрати води під час водопостачання в оселі городян. Цю ж інформацію підтвердив головний інженер господарства Ярослав Ковалюк.

Якщо у Володимирі-Волинському втрати води становлять 40%, то у наших польських сусідів, в місті Грубешові - до 10%.

- Що ви робите задля того, аби зменшити ці втрати? - поцікавився мер міста. - Не зменшите їх хоча б до 20%, будемо шукати нового керівника на підприємство. 

Представник водопровідно-каналізаційного господарства пояснив що такий великий відсоток втрат, ймовірно, через зношеність систем, часті пориви...

Міський голова дав вказівку вивчити, які втрати мають водопровідно-каналізаційні господарства в інших містах обласного значення.

Нагадаємо, у княжому місті обіцяють серйозно взятися за горе-паркувальників, які і вдень і вночі блокують доїзд до багатоповерхівок міста.

Коментарі
16 Травня 2018, 02:24
Хай той мер позичить (цитата) "у Тані із "зеленого господарства" кропиви" і напхає Ковалюку в штани. Так само, як він(мер) обіцяв напхати Клачуку... Дивні відносини у княжому місті між керівниками))))))))) У княжому можливе усе.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024