ФАПи, вказівники, вуличне освітлення, дороги: що турбує мешканців Хрипалич та П’ятиднів

16 Травня 2018, 18:28
1668

Відповідно до затвердженого графіку виїзних прийомів, керівники району - голова райдержадміністрації Наталія Василець та голова районної ради Роман Гук, сьогодні, 16 травня 2018 року, провели виїзний прийом громадян на території Устилузької об’єднаної територіальної громади.

Зокрема, очільники району відвідали села Хрипаличі та П’ятидні, - інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

Із низкою питань прийшли на зустріч із посадовцями хрипаличівці. Найперше їх цікавило, що буде із місцевим ФАПом у рамках медичної реформи. Також клопотали про встановлення вказівника із назвою села.

Ряд питань місцеві мешканці адресували заступнику устилузького міського голови Світлані Дубицькій. Зокрема, запитували, коли у селі буде встановлено вуличне освітлення і чи передбачені кошти на поточний ремонт місцевих доріг.


Вкотре перед міською владою підняли питання й спилення аварійних дерев.

Жителі села П’ятидні до очільників району звернулися із проханням роз’яснити механізми щодо продажу земельних ділянок на конкурентних засадах (земельних торгах), зокрема, отримання в оренду місцевого водного об’єкта.

Більшість питань, які порушувались на виїзному прийомі громадян, вирішувались безпосередньо на місці, а решту - взяті під особистий контроль головою райдержадміністрації та надані відповідні доручення окремим структурним підрозділам щодо їх вирішення.



 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024