У княжому місті розповіли, як готуються до Дня міста

16 Травня 2018, 18:49
1307

Ретро-дискотека, дитяче свято, фестиваль ді-джеїв, свято фарб, танцювальні батли та спортивні змагання...Це дещо з того, що планують включити в програму святкування 1030-річчя Володимира-Волинського.

Власне про це і ще багато іншого говорили у вівторок, 15 травня, у міськвиконкомі, де відбулося засідання організаційного комітету по підготовці та проведенню заходів до Дня міста.

Голова оргкомітету, заступник міського голови Лариса Кулікова повідомила, що заходи відбуватимуть два дні поспіль  – 28 і 29 липня на різних локаціях.

Начальник відділу культури і туризму Дмитро Терьохін коротко ознайомив присутніх членів організаційного комітету та представників засобів масової інформації  про спрямованість і тематику заходів. 

Лариса Володимирівна наголосила, що остаточної інформації про гурти, які виступатимуть на День Володимира-Волинського, ще немає, адже кошторис заходу обмежений і кошти на нього підуть виключно з міського бюджету.

До того ж, до самого святкування ще є трохи часу, багато що може змінитися.

Вцілому було обговорено окремі пропозиції та запропоновано деякі нові ідеї, які оргкомітет пообіцяв більш детально опрацювати і обговорити.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024