У Володимирі-Волинському відкритий чемпіонат області з боксу

20 Травня 2018, 11:10
6254

До сьогодні у Володимирі-Волинському, у спорткомплексі «Олімп» триває відкритий чемпіонат Волинської області з боксу за програмою обласної спартакіади «Волинь спортивна».

Взяти участь у змаганнях зголосилося майже двісті спортсменів з різних куточків Волинської області, а також з Рівненської та Львівської областей. Місто Володимир-Волинський на турнірі представлено близько 40-ка спортсменами, серед яких і хлопці і дівчата, - пише БУГ.

Урочисте відкриття турніру відбулося 18 травня увечері. На нього завітали голова Федерації боксу Волині Володимир Купчак, заступник міського голови Володимира-Волинського, секретар міської ради Олег Свідерський, начальник міського управління освіти В’ячеслав Петрук, представники спонсорів ТзОВ “БРВ Україна” та Володимир-Волинської філії “Ощадбанку”, котрі підтримують бокс у місті, директор Володимир-Волинської ДЮСШ Олексій Зінкевич, засновник спортивного клубу “Любарт” Володимир Подзізей та інші.



Також запросили на відкриття заходу спортсменок, котрі тиждень тому вибороли перемогу на світових змаганнях з боксу у Марокко, Марію Любух та Ірину Боярин. Підготувала дівчат до змагань тренер клубу “Любарт” Юлія Семко. 

“Боксом займаюся з 12-ти років. Травматичний спорт, але я не боюся цього. У Марокко їздили без Юлії Миколаївни, яка нас готувала, тому було важко. З нами їздив тренер з Києва. Дякуємо йому за підтримку. Суперники були достойні, але довелося їм довести, що ми кращі”, – розповіла Марія Любух, котра привезла з Марокко 1-ше місце.  




Спортсменка Ірина Боярин привезла бронзу. Це перші змагання такого високого рівня, у яких дівчина брала участь. Але виступила достойно і побачила свої помилки, виправленням яких уже займається.

“Мене віддала на бокс мама. Мені було тоді 10 років.  Мій дідусь був заслуженим тренером України. Мама також займалося боксом і вона сказала, що треба йти. І я пішла. Страшно було спочатку, але я трималася. Першу перемогу на рингу отримала 4 роки тому. Останній бій у Марокко був дуже важкий, включитися вдалося тільки у третьому раунді. Зараз займаюся виправленням усіх мінусів. Спорт займає багато часу, але без роботи не буде і результату”, – розповіла Ірина Боярин

Дівчата дякують тренеру Юлії Семко та керівнику клубу “Любарт” Володимиру Подзізею та усім, хто зробив їхню перемогу можливою. Адже без підтримки дуже важко.

Боксерський турнір відбуватиметься у спортивному комплексі Володимира-Волинського до 20-го травня включно. Тому усі, кому цікаво подивитися на боксерські двобої та повболівати за володимирчан, можуть завітати до головної спортзали комплексу.




1



 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024