Як Володимирщина відзначила Міжнародний день захисту дітей

02 Червня 2018, 12:00
1368

Щороку, в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії не тільки для дітлахів, але й для дорослих. Святкували цей день і на Володимирщині.

Розважальне дійство, організоване відділом освіти, молоді та спорту і відділом культури та туризму, відбулося сьогодні, 1 червня 2018 року, на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. села Березовичі, на яке прибули також учні ЗОШ І-ІІІ ст. села Хобултова та ЗОШ І-ІІ ст. села Микуличі., - інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

На захід завітали і керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, заступник голови районної ради Алла Мельник, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олександр Смоляр та голова Березовичівської сільської ради Юрій Ковальчук.












 

Невгамовні діти один поперед одного брали участь у конкурсах, за що отримали заохочувальні призи та море позитивних емоцій. Веселив присутніх і невгамовний клоун.

Не обійшлося й без традиційного конкурсу малюнків на асфальті, де школярі могли дати волю своїм фантазіям. Оцінювати суворо такі творіння організатори не бралися, адже запал в очах та радісні посмішки на обличчях дітей – ось найбільша нагорода.

Для винуватців свята звучала і чудова концертна програма, організована учнівським колективом школи села Березовичі.






 

Також у цей день на місцевому стадіоні відбулися змагання із футболу.



 

- Діти роблять наше життя цікавим, наповнюють його радістю буття. Тож і ми, дорослі, маємо робити все аби їх дитинство було щасливим і безхмарним, - зазначив у підсумку Сергій Романюк. - Прагнути, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.



1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024