Без «первинки», реорганізованого ЖЕКу та парковки: нотатки з сесії Володимир-Волинської міськради

27 Червня 2018, 11:00
1888

Чергова сесія депутатів Володимир-Волинської міської ради, 26 червня, розпочалася із обговорення порядку денного засідання.

За 20 хвилин обговорення депутати поставили на голосування аж 9 питаннь, щоб зняти їх з порядку денного, - пише Буг.

Розпочав цю «епопею», зі зняттям питань з порядку денного, депутат від «Самопоміч» Ярослав Жук, який запропоновув зняти питання щодо звіту директора ПТМ «Володимир-Волинськоготеплокомуненерго». Депутати не підтримали поправки.

Однак є кілька питань, які були таки зняті з порядку денного. Серед них питання про створення підприємства Володимир-Волинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги. Наступні питання, які не будуть розглянуті  – це про реорганізацію ЖЕКу 1 та затвердження Статуту комунального підприємства «Управляюча житлова компанія».

Із перепалками між депутатами зняли з порядку денного і питання про вилучення земельної ділянки для суспільних потреб. Йдеться про землю, на якій планують облаштувати парковку біля Собору Різдва Христового. Відтак, поки роботи з облаштування парковки будуть зупинені.

Ще одним питанням, яке є нагальним, але потрапило під зняття, став проект Про затвердження Статуту територіальної громади Володимира-Волинського, лише через те, що не було цей пункт обговорено на комісії законності і правопорядку.

Зняли з порядку денного ще й проект про створення некомерційного підприємства «Володимир-Волинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги». За словами депутатів вони не можуть голосувати, адже лише сьогодні сесіями ОТГ буде проголосовано про прийняття відповідних звернень.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024