Водопровід, освітлення та порядок на дорогах: що турбує мешканців Володимирівки

04 Липня 2018, 20:32
1645

Представники районної влади провели виїзний прийом громадян на території Зимнівської сільської ради й відвідали Володимирівку, Когильне, Поничів, Острівок та Льотниче.

Керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та голова районної ради Роман Гук, провели прийом спільно із головою Зимнівської громади В'ячеславом Католиком, - інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

Із низкою питань, які потребують вирішення прийшли мешканці села Володимирівка. Зокрема, вони бідкались щодо проведення водопроводу, ремонту світильників, що знаходяться у центрі села та уже довгий час не працюють. А також просили посприяти у встановленні знаку обмеження швидкості на перехресті Першотравневої і Зеленої. Вулиці велелюдні, у літню пору там бавиться багато дітей, а автомобілі мчать на великій швидкості. Тож ,аби попередити біду і просять про допомогу.

Жителі села Поничів до представників виконавчої гілки влади району та місцевого самоврядування звернулися за роз'ясненнями щодо укладання декларацій із лікарями, а також їх турбують старі дерева, що ростуть навколо дитячого майданчика та необгороджене ГРП, яке теж знаходиться неподалік.


Острівчани, своєю чергою, цікавилися можливістю організації маршрутного перевезення.

Порушувалося питання і підключення електроенергії до житлового масиву, що будується.

У ході робочої поїздки представники районної влади відвідали і об'єкти соціальної сфери. Поспілкувалися із керівниками сільських установ, цікавлячись проблемними питаннями, які потребують вирішення.

Нагадаємо, 4 липня представники районної влади вручили посвідчення та нагрудний знак «Мати-героїня» жительці села Льотниче, матері п’яти дітей Валентині Сапаковій.



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024