У Володимирі готуються до Дня міста: узгоджують списки гостей, планують заходи

10 Липня 2018, 11:40
Місту 1030 років! 3549
Місту 1030 років!

В останні дні липня Володимир-Волинський відзначатиме свою 1030 річницю з дня заснування.

Наразі в місті тривають останні приготування до урочистостей, узгоджуються списки гостей, уточнюються плани різноманітних заходів, - інформують у мерії.

Як повідомив на брифінгу з представниками місцевих ЗМІ мер міста Петро Саганюк, відгукнулися взяти участь у святкових заходах наші закордонні партнери з Цвікау, Ленчиці, Грубешова та Кентшина. Буде кілька митрополитів, радник Консула в Польщі пан Микола Ярмолюк та багато інших.

- До Дня міста залишилось трохи більше двох тижнів, а тому роботи треба пришвидшити – підсумував міський очільник і доручив до кінця тижня, поки сприятимуть погодні умови, заасфальтувати двір багатоквартирного житлового будинку по вул. Ковельській, 113, вулиці Залізняка та Максима Кривоноса. Також відповідні управління працюватимуть над культурно-розважальною програмою по  відзначенню ювілею Володимира-Волинського.

Нагадаємо, 29 липня, за доброю традицією, відбудеться патріотичний велопробіг вулицями міста Володимир-Волинського. Про це йдеться на сторінці «День міста «Володимиру-Волинському - 1030 років» в соціальній мережі Facebook.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024