У Володимирі провели провели міні - ярмарок вакансій для компанії «Укртелеком»

12 Липня 2018, 11:39
Під час зустрічі 1993
Під час зустрічі

Фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості провели міні - ярмарок вакансій для компанії «Укртелеком».

Захід відбувся у вівторок 10 липня.

Звертаючись до відвідувачів, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Галина Опейда зазначила, що такі зустрічі є ефективними та прискорюють працевлаштування шукачів роботи. Інформація з «перших вуст» щодо вакантних посад, професійного навчання, соціального захисту завжди стає у нагоді тим, хто дійсно готовий приступити до роботи. 

На даний час підприємство запрошує на постійну роботу електромеханіка електрозв’язку, кабельника-спаювальника, електромонтера лінійних споруд електрозв’язку та провідного мовлення.

Начальник РОТ № 114 м. Володимир-Волинський Волинської філії ПАТ «Укртелеком» Богдан Романів коротко розповів про підприємство, про професії, які відповідають його профілю, про умови праці, оплату праці та можливість кар’єрного росту. Шукачі роботи мали змогу особисто поспілкуватися з представником роботодавця.

Після попередньої співбесіди декількох претендентів на роботу запросили безпосередньо відвідати підприємство та пройти додаткову співбесіду.

У міськрайонній філії перконані, що саме такі інформаційні заходи державної служби зайнятості підтверджують дієвість та результативність у вирішенні питання допомоги роботодавцям щодо укомплектування трудовими ресурсами та отримання фахової допомоги стосовно працевлаштування і дають змогу особистого спілкування з представниками фірм, компаній та підприємств.

Нагадаємо, нещодавно безробітним Володимира розповіли про оновлений порядок надання житлових субсидій.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024