На Володимирщині аграрії скаржаться, що їхньому господарству завдали збитків

15 Липня 2018, 15:54
2978

В департаменті агропромислового розвитку ОДА відбулось засідання робочої групи оперативного штабу із забезпечення прав і свобод землевласників та землекористувачів та їх майнових прав.

Засідання відбулося у четвер, що минув, 12 липня, - інформує прес-служба департаменту.

Було розглянуто заяву керівника підрозділу ТОВ «Агросвіт Волинь» (зареєстроване у місті Володимирі-Волинському)  Ігоря Мельничука, який повідомив про пошкодження посівів кукурудзи.  «Підприємство обробляє одним суцільним масивом 130 га землі на які заключено договори оренди. Проте наші колеги фермерське господарство «Галстедан» (керівник Галущак С.Д.) зареєстрували 5 договорів у 2017 році, які вкраплені в наш масив, і обробляючи їх нанесли нашому господарству значних економічних збитків» – повідомив Ігор Мельничук. В заяві до штабу він наголосив, що договори заключені незаконно, оскільки орендодавці на момент підписання договорів знаходилися за кордоном.

Заслухавши звернення, заступником голови оперативного штабу Юрієм Горбенком дано доручення відповідним службам оперативно відреагувати та взяти на контроль звернення ТОВ «Агросвіт Волинь».

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024