У Володимирі збільшилася кількість людей, які шукають роботу в Польщі

17 Липня 2018, 11:41
Робоча зустріч в.о. директора Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Надії Веремчук із заступником директора ТзОВ «Крок-Світ» Наталією Губерук 5033
Робоча зустріч в.о. директора Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Надії Веремчук із заступником директора ТзОВ «Крок-Світ» Наталією Губерук

Учора відбулась робоча зустріч в.о. директора Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Надії Веремчук із заступником директора ТзОВ «Крок-Світ» Наталією Губерук.

Під час зустрічі обговорили питання співпраці в частині обов’язкового подання звітності про працевлаштування осіб, залучення представників агенції до індивідуальних консультацій та семінарів, які проводяться у приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Щорічно зростає кількість людей, зокрема і володимирчан, які вирушають у пошуках роботи в сусідню Польщу. Але більшість тих, хто робить це самостійно, зазнають невдачі. Вони часто потрапляють на гачок шахраїв, недобросовісних роботодавців, які зовсім не платять зарплати, надають житло, дуже схоже на склади чи бараки, або просто залишають українців на вулиці без нічого.

Як розповідає Наталія Губерук, заступник директора агенції з працевлаштування за кордоном «Крок-Світ», на сьогодні збільшилася кількість людей, які шукають роботу в Польщі. В основному це молоді люди, які тільки закінчили навчання у вищих навчальних закладах. 

В агенції завжди нададуть консультацію і розкажуть, як правильно і швидко це зробити.

Нагадаємо, нещодавно безробітним Володимирщини розповіли про трудове рабство та торгівлю людьми.



 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024