У Володимирі дах багатоповерхівки покрили мембраною

19 Липня 2018, 11:00
4205

У Володимирі-Волинському, в багатоповерхівці за адресою вулиця Поліської Січі, 5  завдяки сучасним технологіям і матеріалам, майже завершили ремонт покрівлі.

Щоб не витрачати кошти міської казни на дорогі шатрові дахи, дах залишили пласким, встеливши його ПВХ-мембраною, інформує БУГ.

Як розповідає підрядник, для того, щоб мембрана «дихала» і служила довго, усі роботи виконували за спеціальною схемою і правилами. Також замінили дашки над димоходами, облаштували парапет та створили систему захисту від блискавок.

Загальна вартість робіт – трохи більше 600 тисяч гривень. Усі кошти надійшли з міського бюджету.

Минулих два роки ми побудували багато нових дахів у місті. Одним з найпроблемніших лишався дах по вулиці Поліської Січі, 5. Сьогодні тут виконуються роботи по будівництву плоского даху з допомогою сучасної технології з використанням ПВХ-мембрани. Це дешевше, ніж будувати шатрові дахи. Виробник дає більше 10-ти років гарантії на саму мембрану. При нормальній експлуатації цей дах прослужить десятки років. Це не перший дах, який ми виконуємо з допомогою ПВХ-мембрани у нашому місті. Таким чином накривали і дошкільні навчальні заклади, – розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук

Читайте також: В трьох селах Володимирщини встановили екозупинки









 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024