Просять привітати маленького сина бійця, що загинув у страшній ДТП

23 Липня 2018, 14:34
3159

На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону». Цього разу всіх небайдужих просять привітати з першим Днем народження сина загиблого учасника АТО з Володимирщини.

Уже за кілька днів свій перший День народження зустріне чудовий хлопчик - Андрійко Циплюк

Батько малюка – Циплюк Микола Павлович – учасник бойових дій у зоні проведення АТО. Та лихо спіткало чоловіка на рідній Волині. Аби відзначити у родинному колі другий День народження середнього сина Олександра (у сім’ї зростала ще старша донька дружини від першого шлюбу– Олена; окрім того, мав Микола ще двійко діток від свого першого шлюбу – двох чудових дівчаток.), батьки з Оленкою та хлопчиками направилися з Володимира-Волинського, де мешкали уже два роки, до Луцька. Страшна автокатастрофа 16.12.2017 р. поблизу с. Війниця забрала життя матері цих діток Ольги, а чоловік та діти потрапили до реанімації. За життя Миколи довгий час боролися лікарі, на його потреби кров здали понад півсотні бійців 14-тої бригади, та врятувати багатодітного батька так і не вдалося. 23.12.2017 р. чоловік помер, залишивши маленьких діток круглими сиротами.

Майже місяць малі діти боролися у лікарні за власне життя і таки змогли вижити після отриманих травм. Тепер любов’ю та своєю опікою осиротілі душі зігріватиме любляча тітка Тетяна. У своєму новому домі вони здобули іще одну чудову та турботливу сестричку – тринадцятирічну Валерію.

Росте Андрійко жвавим та допитливим. Як і всі хлопчики, обожнює гратися з машинками, залюбки гуляє з братиком і сестричкою та в захопленні пізнає світ навколо. Час летить невпинно - ось вже виросли перші зубки, прозвучали перші слова та пройдені перші несміливі кроки. І що б не робив цей маленький козак, і де б він не був – з його обличчя не сходить посмішка. Андрійкові добрі усміхнені очі підкорюють серця та роблять усіх навколо щасливими, радісними і сповненими любові.

Отож, як би складно вам не було у цьому житті, згадайте, що є поруч з вами діти, які не мають кому сказати слів «мама» і «тато», яких їхні батьки не носитимуть на плечах, не водитимуть у кінотеатри на прем’єру найновіших мультфільмів, не проведуть у школу на перший урок. 

Тож давайте докладемо максимум зусиль, аби підтримати цю родину: у першу чергу морально, а по можливості і фінансово. Подаруймо разом свято Андрійку!

Інформація для благодійників: Циплюк Андрійко. Невдовзі 1 рік (25.07.2017). м. Луцьк. Зріст: 86 см. Розмір взуття: 24.
Подарунок до ДН: будь-який сюрприз на ваш розсуд. 

Маєте бажання підтримати іменинників – переказуйте кошти координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024