Головна ялинка Володимира: де її шукали, як її знайшли

13 Грудня 2021, 17:40
Головна ялинка Володимира: де її шукали, як її знайшли 6224
Головна ялинка Володимира: де її шукали, як її знайшли

Цьогоріч мені вдалося стати частинкою великої місії міста – долучилась до тих, хто шукав і вибирав головну новорічну красуню Володимира. Справа, скажу вам, нелегка. Це не про холод, замети, людей, дорогу… Це про те, що знайти гарне деревце для власного користування – це одне, а для міста – це якось воно глобальніше, більш відповідально. Ялинка повинна мати показний вигляд, бути красунею і зі сторони Ковельської, і Драгоманова, і Устилузької…

Вона повинна подобатись бабі Тоні з базару, Оленці з аптеки, поліціанту Миколі, учительці Олені Володимирівні, депутату Івану…. От як їм всім догодити?!? До уваги не беремо тих, хто з реактивною швидкістю кинуться «мочити» міцним слівцем та відбірною критикою невинне зелене дерево. Тим не вгодиш, не старайтесь… Для них це черговий інфопривід для того, щоб весело згаяти свій час у соцмережах)))

Так от. Почалося все, не повірите, ще з осені. Об’їздили місто, район, сусідні громади… Дзвінок, фраза «гляньте, та вроді нічого так» і ми вже в дорозі. Добре, що в місті є такий Антонович (начальник дільниці благоустрою КП «Полігон» Олександр Редькович), чоловік, який з одного погляду здатен дати дереву об’єктивну оцінку за всіма параметрами. Не повірите, але він знає «в лице» майже всі ялинки громади і району, які мають більш-менш пристойний вигляд. Отож на початку грудня з допомоги цього чоловіка ми і знайшли цьогорічну головну новорічну красуню міста.

З перших хвилин дерево, яке росло в самісінькому центрі села Ягідне Оваднівської громади, зачарувало всіх. На цьому й зупинились.

А 13 грудня з самісінького ранку поїхали за зеленою красунею. Кілька годин старань, більше як 20 кілометрів дороги і в обідню пору ялинка вже красувалась на головній площі Володимира-Волинського. Тепер залишилось лише її прикрасити.

Ми своє зробили. Йдеться про працівників КП «Полігон». А ви милуйтесь, обурюйтесь, критикуйте…

Зізнаюся, ніколи не думала про те, скільки сил та ресурсів витрачають задля того, аби привезти, встановити та прикрасити головну новорічну красуню міста. Побула, побачила і багато що зрозуміла.

 А взагалі-то треба зав’язувати з тими живими ялинками. Відшкодувати, купити штучну… А ті зелені красуні нехай ростуть, милують наше око))) 

Читайте також: Свято наближається: у Володимирі-Волинському знайшли головну ялинку міста

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024