Князі, лицарі та історія: у Володимирі провели театралізовану екскурсію.ФОТО

29 Вересня 2019, 14:14
2350

У Володимирі-Волинському для мешканців та гостей міста провели театралізовану екскурсію.

Захід відбувся у рамках проєкту «Князівський шлях до трону», – інформує БУГ.

Гідом виступила Світлана Федосєєва, завідуюча відділом обліку і паспортизації наукових досліджень Адміністрації ДІКЗ «Стародавній Володимир».

Захід відбувався в супроводі акторів народного аматорського театру-студії «Різнобарв’я» та лицарського клубу «Айна Бера».

На кожній локації, обраній для екскурсії театрали розіграли недовгі сцени.

Учасники екскурсії відвідали Успенський собор, спробували воду з джерела у парку “Слов’янський”, побували у Василівській церкві та ще на декількох об’єктах на шляху до валів городища.

Нагадаємо, у княжому місті майстри виготовили нйбільший дерев’яний різьблений трон і таким чином встановили рекорд України.

Нагадаємо, що спільний проєкт «Князівський шлях до трону» Володимира Пикалюка, директора Державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир», Любові Саць, начальника відділу проєктної діяльності Володимир-Волинської міськради та художника, проєктанта Сергія Ничипорука став переможцем конкурсу «Малі міста – великі враження» і спрямований на інтеграцію культурної спадщини в громаду міста.

Нагадаємо, минулоріч на конкуурсі проєктів «Малі міста – великі враження» до списку фіналістів потрапив проєкт, представлений Державно історико-культурним заповідником «Стародавній Володимир».

Читайте також: Проєкт з Володимира виграв конкурс «Малі міста - великі враження»
























 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024