Як у Володимирі зустрічали 14 ОМБр імені князя Романа Великого. ФОТО

27 Грудня 2019, 16:03
2097

У Володимирі зустріли 14 окрему механізовану бригаду імені князя Романа Великого, яка повернулася на місце постійної дислокації з передової.

27 грудня військові пройшли маршем вулицями міста до головної площі, де відбулися урочисті заходи, – інформують у міській раді.

Військові бригади зупинилася біля ЗОШ №3 задля вшанування пам’яті майора Віктора Хмелецького та покладання квітів до дошки пам’яті на приміщенні школи.

Мешканці та гості міста, рідні, друзі, побратими вийшли на вулиці аби гідно зустріти тих, хто боронив на Сході рідну землю.

На площі Героїв особовий склад бригади, вишикувавшись по підрозділах, приймав вітання від представників органів державної влади і місцевого самоврядування, духовенства та керівництва Збройних сил України.

Бійців вітали та нагороджували тимчасово виконуючий обов’язки командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-майор Олег Мікац, голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко, заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, міський голова Володимир-Волинського Петро Саганюк, командир 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковник Сергій Войченко.

Після спільної молитви голова Синоїдального відділу військового духовенства України Митрополит Іоан передав бійцям ікони.

Пам’ять загиблих воїнів – захисників України вшанували покладанням квітів до обеліску Слави та дошки Пам’яті військовослужбовців, що загинули на Сході України.

У районному будинку культури військові переглянули фільм про фронтові будні, свята, й епохальні події в житті 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого у 2019 році. Завершилися урочистості святковим концертом Державного академічного волинський народного хору.

Читайте також: У Володимирі зустріли бійців 14 бригади.ФОТО,ВІДЕО



























 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024