У Володимирі відзначили День соборності України. ФОТО

23 Січня 2020, 12:30
9529

У культурно-мистецькому центрі міста Володимира-Волинського відбулися урочистості та патріотичний концерт, присвячений Дню Соборності України.

У заходах взяли участь міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, а також представники установ і організацій, громадськість, – йдеться на сайті міськради.

Розпочався захід покладанням квітів до символічної могили «Борцям за волю України» та дошки Пам’яті загиблим учасникам АТО (ООС).

Про історію зародження свята Соборності  розповіла викладач Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені Агатангела Кримського Ольга Наумчук.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Петро Саганюк, який наголосив на тому, що День Соборності України  – пам’ятна дата для нас усіх, адже проголошення Акта злуки Української Народної Республіки із Західно-Українською Народною Республікою стало справжнім символом єдності українців. 

Продовженням урочистих заходів став зворушливий патріотичний концерт за участі ансамблів «Розмай», «Володимирські музики», фольклорного колективу районного будинку культури, вихованців дитячої музичної школи, ЗОШ №1, ансамблю народного танцю  «Веселка», військового оркестру.

Читайте також: У Володимирі обговорили облаштування рекреаційної зони біля Риловиці












 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024