«Володимирський Узвіз»: чим дивували володимирчан на святковому дійстві. ФОТО

02 Серпня 2021, 13:00
«Володимирський Узвіз» 2690
«Володимирський Узвіз»

У Володимир-Волинському 1 серпня на День міста відбулося святкове дійство  «Володимирський Узвіз». 

Справжнє свято виробів декоративно – ужиткового мистецтва влаштували місцеві майстри, гості з сусідніх районів та областей, інформує кореспондентка Район.Володимир-Волинський. 

У сквері О.Дверницького свою продукцію містянам та гостям Володимира пропонували народні умільці,  майстри та художники, як місцеві, так і ті, хто приїхав з Луцька, інших районів Волині, Рівного, Тернополя, Закарпаття. 

На узвозі можна було придбати прикраси, декоративні квіти та композиції, плетені кошики та меблі, різноманітний глиняний посуд, елементи декору, медове печиво, натуральне мило та іграшки ручної роботи, вироби з бурштину і ще багато іншого.

Промо продукцію Володимира-Волинського відвідувачам узвозу пропонували представники Туристично інформаційного центру (ТІЦ).

На «Володимирському Узвозі» свої витвори презентував також рекордсмен, Заслужений майстер народної творчості України, волинський Фаберже Анатолій Бойко.

На узвозі також линули вітання від представників міської, обласної та районної влади, гостей міста та представників громади. З нагоди Дня міста представники влади та народний депутат України Ігор Гузь відзначили найкращих представників громади.

Проходив узвіз під супровід концертної програми, присвяченої до 1033 річниці з часу заснування Володимира – Волинського.

Читайте також: Узвіз 2018. Фотомиттєвості свята

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024