Фестиваль «Княжий» — місце, де оживає історія. День перший

22 Серпня 2021, 12:47
Учасники клубу «Айна Бера» ФОТО 3032
Учасники клубу «Айна Бера»

У Володимирі-Волинському 21 серпня стартував Фестиваль «Княжий».

У перший день фесту відбулося урочисте відкриття «Княжого», лицарський турнір від клубу «Айна Бера», етнотанці і майстер-клас з танцю від клубу історичної реконструкції «Лемберг». Працювало чимало різноманітних локацій як для дітей, так і для дорослих гостей фестивалю, інформує кореспондентка Район.Володимир-Волинський.

 

Серед поважних гостей фестивалю помітили народного депутата України Ігоря Гузя, голову Волинської обласної ради Григорія Недопада, міського голову Володимира-Волинського Ігоря Пальонку, першого заступника міського голови, депутата обласної ради Ярослава Матвійчука, депутатів обласної ради Валентина Кошельника та Андрія Бокоча.

У перший фестивальний день можна було послухати оповідки Стародавнього Володимира зі Світланою Федосєєвою, виступи лірника Андрія Ляшука та етно-ансамблю «Секвенція». 

Цілий день було шумно і людно у дитячому містечку, де відбувалося лялькове дійство у жанрі вуличного театру, працювали зона майстер-класів, зона художників, зона техніки, зона настільних ігор, зона князівн та княжичів та зона зі смачненькими українськими словами.

Креативна галявин в парку «Слов’янський» приймала гостей і учасників гутірок, а на вечірній сцені фестивалю запалювали гурти Johnny Rides, Каtana, Цвях, Карна, Мотор'Ролла.

Нагадаємо, цьогоріч «Княжий» відбувається завдяки підтримці Українського культурного фонду і Державного агентства розвитку туризму та в межах партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони». Також підтримує фестиваль Володимир-Волинська громада.

Читайте також:  Фестиваль «Княжий» оголосив всі запрошені гурти

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024