«Вражають люди, а не кухня», – Костянтин Грубич про гастрономічні вподобання, тележурналістику та «не всіх вдома»

21 Вересня 2021, 17:15
Костянтин Грубич на фестивальній сцені 1809
Костянтин Грубич на фестивальній сцені

У Володимирі-Волинському відбувся п’ятий гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи».

Як стало відомо Район. Володимир-Волинський, містяни та гості міста на фестивалі мали нагоду скуштувати головну страву цьогорічного смачного дійства – млинці від талановитих господинь та професійних шеф-кухарів у різноманітних інтерпретаціях.

Рецептом сіверських млинців із цибулею поділився під час проведення майстер-класу на сцені фестивалю телеведучий Костянтин Грубич. Попри те, що він не є професійним кухарем, за свою більш ніж 15-річну діяльність у сфері телевізійної гастрожурналістики (найвідомішим його проєктом є «Смачна країна»), Костянтину Грубичу довелось випробувати сотні рецептів страв, котрі притаманні різним регіонам України.

Про свою книгу «Смачна країна», улюблені рецепти, тележурналістику та цікаві проєкти, Костянтин Грубич розповів більше на пресконференції із представниками місцевих ЗМІ, яка відбулася перед початком фестивалю.

Більше, – у відео.

Читайте також: У Володимирі розпочався гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи»

 

Коментар
20/10/2021 Середа
20.10.2021
19.10.2021