У Володимирі відзначили День захисників та захисниць України

14 Жовтня 2021, 16:45
У Володимирі відзначили День захисників та захисниць України ФОТО 5029
У Володимирі відзначили День захисників та захисниць України

У Володимирі-Волинському 14 жовтня відбулися урочистості з нагоди Дня захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва і річниці створення Української повстанської армії.

Як стало відомо, Район Володимир-Волинський, біля пам’ятника Героям ОУН-УПА священники відслужили панахиду, а присутні на заході поклали квіти, аби вшанувати пам’ять загиблих. 

Пішою ходою усі присутні рушили на площу Героїв, аби біля дошки пам’яті загиблих учасників АТО (ООС) вшанувати пам’ять бійців, що поклали свої життя, оберігаючи мирне небо над Україною.

У Центрі культурних послуг (РБК) діє збірна тематична виставка «Україна під небесним та земним покровом», а в актовому залі розпочалися урочисті заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України, Дня Української повстанської армії, Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, в рамках яких виступить заслужений народний ансамбль пісні й танцю України «Колос».

ФОТО – зі сторінки громади у фейсбуці. 

Натомість у парку «Слов’янський» діє виставка військової техніки та зброї, мали нагоду побачити показові виступи та майстер-класи танців Школи бойового гопака «Шаблезуб» та спостерігати за перебігом турніру по розбиранню і збиранню ММГ автомата Калашникова (ГО «Зелений маяк»).

Читайте також: Особливе свято Покрови: традиції, звичаї, заборони

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024