В Устилузькій ОТГ розповіли про нелегальну трудову міграцію та протидію торгівлі людьми

24 Жовтня 2018, 11:11
Мешканцям Устилузької ОТГ розповіли про нелегальну трудову міграцію та протидію торгівлі людьми 2550
Мешканцям Устилузької ОТГ розповіли про нелегальну трудову міграцію та протидію торгівлі людьми

Нещодавно відбувся виїзний захід в Устилузькій об'єднаній територіальній громаді за участю заступника начальника місцевого центру надання вторинної правової допомоги Василя Соколова та фахівців Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського центру зайнятості.

Під час зустрічі з мешканцями громади було роз'яснено існування проблеми торгівлі людьми, її основні форми і способи втягнення в експлуатацію, - інформують фахівці міськрайонної філії.

А для безробітних громадян був проведений семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці», під час якого продемонстрований документальний фільм «Торгівля людьми». Присутні отримали консультації про те , як не стати жертвою злочинів в сфері торгівлі людьми. Для ефективної подачі теми використовувалися буклети, література відповідного змісту.
Фахівці центру зайнятості переконані, що такий напрямок роботи є актуальним та має велике значення для суспільства. Проведення таких заходів дає його учасникам знання для уникнення тенет торгівців людьми і як результат створює предумови до подолання такого ганебного явища як сучасне рабство.

До слова, захід відбувся у рамках інформаційної компанії до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 18 жовтня.

Читайте також: У Володимирі розповідали про легалізацію трудових відносин




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39