Володимирчан просять підтримати проект «Я за безпечний рух»

24 Жовтня 2018, 13:47
У Володимирі голосують за проекти Громадського бюджету 2804
У Володимирі голосують за проекти Громадського бюджету

Починаючи з 13 вересня кожен мешканець Володимира може проголосувати за один великий і малий проекти Громадського бюджету.

Небайдужих мешканців міста просять підтримати проект №12 «Я за безпечний рух». Автор проекту Ганна Губерук.

Проблема тротуарів на вулиці Філатова добре знайома не лише мешканцям цієї вулички, а й учням, їхнім батькам, педагогам та працівникам, які щодня поспішають до школи-інтернату «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки». 

Ознайомитися із проектом та проголосувати можна тут.

Тротуари обабіч вулиці знищені, тому діти та дорослі мусять ходити проїжджою частиною, де ризикують втрапити під колеса авто.

Вулиця Філатова
Вулиця Філатова

Вирішити цю проблему пропонує Ганна Губерук. Її проект називається «Я за безпечний рух» і передбачає облаштування тротуарного покриття вздовж вулиці Філатова з однієї сторони проїжджої частини та встановлення відбійників при повороті з вулиці Філатова на Зимнівську.

Враховуючи те, що навчальний заклад відвідує багато дітей з особливими потребами, авторка пропонує також у місцях переходу бічних вулиць (спусків з тротуару) провести пониження бордюрного каменя, аби забезпечити їм безперешкодний рух.

 Бюджет проекту – 255 тисяч 300 гривень.

Нагадаємо, 13 вересня розпочалося голосування за проекти громадського бюджету і триватиме воно до 30 жовтня 2018 року.

Цьогоріч подано сім проектів у сфері комунального господарства, чотири стосуються створення публічних просторів або вдосконалення тих, які уже є у місті. І по одному – зі сфери культури й туризму та спорту. 

Проголосувати можуть громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані та/або проживають у місті Володимирі - Волинському, що підтверджується офіційними документами (паспортом, довідкою про місце роботи, навчання, служби чи іншими документами, що підтверджують факт проживання у місті Володимирі-Волинському).

Кожен мешканець міста може проголосувати не більше, ніж за 2 проекти – один великий і один малий.

Нагадаємо, минулоріч було представлено на голосування 19 проектів (10 великих і 9 маленьких) на суму 3541476 гривень.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024